Betaalmethoden

 

 Welke betaalmogelijkheden zijn er?:

 

  • iDeal: Veilig betalen met internetbankieren via jouw eigen Nederlandse bank.
  • AfterPay: Veilig achteraf betalen
  • Creditcards: Veilig betalen met jouw Mastercard, Visa of American Express creditcard.
  • PayPal: Veilig betalen met jouw PayPal account.
  • PayPal Express Checkout: Super snel en veilig betalen met jouw PayPal Express account.
  • Overschrijving: Je ontvangt een email met aanwijzingen om de betaling via overschrijving te voldoen. 
  • BanContact: Veilig betalen met internetbankieren via jouw eigen Belgische bank. 
  • Giropay: Veilig betalen met internetbankieren via jouw eigen Duitse bank.

 

Betaalmethoden


AfterPay – Achteraf betalen (Nederland)

AfterPay voert voor Kollies Parts het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.

 

AfterPay – Achteraf betalen (Nederland, via eenmalige machtiging)

AfterPay voert voor Kollies Parts het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je deze betaling via de AfterPay App of in de online omgeving MijnAfterPay kunt inzien. Ter goedkeuring van jouw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay

 

AfterPay – Achteraf betalen (België)

AfterPay voert voor Kollies Parts het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een betaaloverzicht van AfterPay ontvangt per e-mail. In de online omgeving My AfterPay kunt u uw betaaloverzichten vanaf uw computer of tablet beheren. AfterPay houdt u op de hoogte via e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor u klaar staat. Ter goedkeuring van uw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk uw bestelling betalen met een andere betaalmethode. U kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar AfterPay.

 

AfterPay – Achteraf betalen (Nederland, bedrijven)

AfterPay voert voor Kollies Parts het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitaal betaaloverzicht per e-mail ontvangt van AfterPay. AfterPay informeert u per e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor u klaar staat. Ter goedkeuring van uw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kunt u uw bestelling betalen met een andere betaalmethode. U kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar AfterPay.

 

Hoe werkt betalen middels creditcards?

Via PayPal kun je betalen met je creditcard. Hiervoor hoef je geen PayPal account aan te maken. Als extra voordeel zijn je creditcard bestellingen verzekerd (dit is afhankelijk van de voorwaarden bij de creditcard maatschappij).

 

Hoe werkt betalen middels bankoverschrijving?

Je kiest in het bestelproces voor "bankoverschrijving", in het volgende scherm zie je alle betaalspecificaties, deze ontvang je na bevestiging ook in de email. Je kunt nu in alle rust de betaling overboeken. Let er op dat je bij het overboeken gebruik maakt van deze gegevens zodat wij deze kunnen koppelen aan je bestelling!

 

Wordt de bestelling bij iedere betaalmogelijkheid even snel geleverd?

Alle bestellingen worden na betaling direct geleverd. Voor 16:00 besteld en betaald, morgen in huis.
Een betaling via bankoverschrijving is meestal 1-2 werkdagen onderweg. Kies voor een directe betaalmethode wanneer je direct je bestelling wilt ontvangen.

 

Ontvang ik ook een factuur?

Bij iedere bestelling ontvang je per email de factuur als PDF.

 

Keurmerk

Webwinkel Keur Kollies Parts 
Kollies Parts draagt het Webwinkel Keur. Dit is het keurmerk dat meer transparantie en veiligheid brengt in de markt van het online winkelen. Alle leden die bij het keurmerk zijn aangesloten voldoen inhoudelijk aan en handelen volgens de gedragcode. Webwinkel Keur zorgen ervoor dat webwinkeliers eerlijk en transparant beoordeeld worden en je kunt jouw ervaringen met een webwinkel delen. Op deze manier worden webwinkels zowel door jou als door het keurmerk beoordeeld. Dubbele zekerheid dus!
Voor meer informatie over het keurmerk van Kollies Parts kun je een kijkje nemen op de website van Webwinkel Keur.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »